Nyföddafotografering

fotografen Ian Johnson berömd för sin bröllopsfotografering är också berömd för sin stil porträtt. Nya nyfödda är en specialitet för honom. Ian s älskar naturligt ljus och har en mycket modern studio studio ljus i Täby, har han också en utomhus studio för de speciella svenska sommardagar. Men Ian kan också besöka ditt hem i speciella tillfällen och omständigheter.

Den bästa tiden att fotografera ditt nyfödda är förmodligen mellan 09.00 och 12.00 på morgonen nyfödda kärleken mitten morgonen sover … de har nog hållit dig vaken hela natten! Efter att ljuset fungerar också, men vi är verkligen ute efter ett sovande barn för reighty procent av tiden. Många frågar hur länge kommer fotosession ta. Jag kan inte svara på den frågan ibland nya nyfödda är här och vi är färdiga på en timme vissa tar lite längre tid. Det finns aldrig någon brådska och vi tar oss tid behövde bara koppla av.

När ska du boka din session, medan du är gravid ringa mig och vi kan diskutera förfallodagen kommer jag penna i tider. Det är så viktigt att vi fotografera ditt nyfödda barn mycket snart inom 10 dagar senast 14. Den bästa tiden skulle vara 7 dagar. Inom denna tid barnen är mycket små, små fingrar och tår, sömnig, gosig och mycket lättare att ta ett foto i handflatan.

En viktig detalj att komma ihåg i studion kommer att bli mycket varmt, även på sommaren. Din lilla bebis har varit insvept i nio månader och har hållits mycket varmt. Så när du kommer till den studio du kanske också vill klä sig lite lätt också att det kommer att bli varmt.

Fotografering med bröder och systrar ja vi kan självklart göra detta, men två tre fyra åringar också behöver mycket uppmärksamhet. På detta första skjuter sina viktigt det är för det nyfödda … vi kan vara i telefonkontakt med en farförälder som kanske kan föra över bror och syster i slutet av sessionen. Mitt förslag för detta foto är när din nyfödda har nått sju månader varandra perfekt tid för ditt barn att bli fotograferad.

I Studion Vi har alla rekvisita, filtar vi behöver, men om du har en av dina egna tar du den till ditt barns porträtt session, allt du behöver för att ta med din underbara lilla nyfödda tjej, koppla av i loungen med en kopp kaffe och njut av ditt barns första fotosession.

Om du har några frågor om bokning av en nyfödd session med  fotograf Ian du ringa honom eller maila honom, underbara Underbara nyföddfotografering ar bilden för livet .

Links   Ian Johnson Photo